Usluge

Pružamo cijeli niz modernih marketinških i kreativnih usluga

Optimizacija servera

Svaki uspješni projekt počinje sa optimizacijom servera. Odabir prave opcije hostanja vaše internet stranice kako bi u konačnici dobili najviše za svoj novac.

Instalacija WordPress-a, WooCommerca i plugina

Odlučite li se za instalaciju WordPressa kao djela vaše internet stranice, mi smo ovdje kako bi vam pomogli u procesu instalacija i početnog postavljana WordPress-a te pojedinih plugina.

Optimizacija WordPress-a i plugina

Već imate internet stranicu te želite istu optimizirati i ubrzati. Ista se predugo učitava, a ne sjećate se kada ste dobili zadnji poziv zbog vaše internet stranice.

Održavanje WordPress-a

Ni sami ne znate kada ste zadnji puta ažurirali sve plugine, WordPress te napravili backup svih podataka sa internet stranice. Mi ćemo se pobrinuti kako bi uvijek imali najnoviju verziju WordPress-a, redoviti backup podataka, a vi se pobrinite ono što vam ide najbolje – kreiranje sadržaja i proizvoda koji vaši kupci traže.

Oglašavanje putem društvenih mreža

Sama izrada internet stranice je tek početak, mnogi to ne vide. Nakon početne postavke stranice, potrebno je investirati u marketing. Izrada sadržaja, oglašavanje putem društvenih mreža ili pretraživača samo su neke od opcija. Stvaramo kampanje na Facebook (novo Meta) društvenim platformama.

Oglašavanje putem Google Ad-s

Google AD-s te Youtube su prva i treća pretraživačka mreža. Između njih se nalazi TIK-Tok kao druga pretraživačka mreža. Vaši kupci traže vaše proizvode a mi Vam možemo osigurati pozicije u pretraživačkom prostoru Google platforme.

Želite surađivati s nama? Pošaljite nam mail!